Op woensdag 21 oktober 2015 gaf Francis Barber, een collega die wereldwijd geldt als een specialist op het gebied van delay in start-up Insurance (DSU) opnieuw een voordracht. Uit een aantal praktijkvoorbeelden bleek hoe het één en ander in de praktijk werkt en hoe de verschillende clausules hun uitwerking hebben op die praktijk.

Inmiddels is bijna iedereen wel bekend met PPS-projecten en de verzekeringen die voor dergelijke projecten worden afgesloten. De tijd staat echter niet stil en er komt steeds meer praktijkervaring beschikbaar. Waar gaat het goed en waar zijn fouten gemaakt? Wat had eigenlijk in de polis moeten staan en welke (on)mogelijkheden zijn er voor de DSU-dekking? Op deze onderwerpen is uitgebreid ingegaan tijdens ons DSU seminar.

Het seminar heeft plaatsgevonden in het Inntel Hotel, Leuvehaven 80, Rotterdam. Onze opdrachtgevers konden deelnemen aan de ochtend- of middagsessie. Na afloop van de ochtendsessie werd een lunch geserveerd en de middagsessie werd afgesloten met een borrel.